Antreprenor la prima afacere: Ce beneficii surprinzatoare are leasingul operational

testeauto.ro

Cheltuielile cu achizitia de masini pot fi devastatoare pentru un antreprenor debutant. Prin urmare, daca esti un antreprenor aflat la inceput drum in afaceri, ar fi indicat sa nu iti cumperi propriile masini, ci sa apelezi la un furnizor de servicii de leasing operational. In cazul in care nu esti convins ca o astfel de solutie este potrivita pentru businessul tau, gandeste-te mai bine! Afla, in continuare, ce beneficii surprinzatoare are leasingul operational pentru un antreprenor debutant.

Poti sa conduci o masina extraordinara

Un contract de leasing operational iti permite sa utilizezi mai multe masini, fara sa ai grija costurilor de achizitie. In functie de cat de mult esti dispus sa platesti lunar, poti ajunge sa conduci o masina extraordinara, pe care alfel nu ti-ai permite-o. O masina mai scumpa te-ar putea ajuta sa ai o imagine mai buna in piata si, implicit, oportunitati suplimentare sa inchei mai multe contracte de business.

Nu trebuie sa platesti rovinieta

Taxa de utilizare a retelei de drumuri nationale din Romania va trece in grija companiei de leasing operational, pe toata durata contractului incheiat, ceea ce inseamna mai putine cheltuieli lunare pentru tine. Cand inchei contractul de leasing operational, verifica foarte atent termenii si conditiile, deoarece anumiti furnizori se ocupa de plata rovinietei doar in primul an de parteneriat.

Nu este nevoie sa vinzi masinile

Unul dintre cele mai importante beneficii ale leasingului operational este ca nu trebuie sa-ti bati capul cu vanzarea masinilor, care poate fi un proces extrem de complicat si de lung. La finalul contractului de leasing, compania cu care ai incheiat acordul o sa-si trimita oamenii sa ridice autoturismele direct de la sediul firmei tale. Daca doresti, poti incheia un alt contract si, astfel, poti sa beneficiezi de masini noi pentru tine si pentru angajatii tai.

Ratele sunt mici

Cheltuielile pe care trebuie sa le suporti lunar intr-un contract de leasing operational sunt mai mici decat daca ai opta pentru un credit ca sa cumperi respectivele masini. Astfel, poti alege sa investesti banii pe care ii economisesti ca sa-ti dezvolti businessul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *