Ce sa stim despre scuturile metalice de motor marca Kia Sportage

scut motor metalic kia sportage

Soferii care detin o masina stiu cat de important este sa ai grija de aceasta, pentru a nu suferi defectiuni, la motor sau la cutia de viteze. Daca de multe ori defectiunile sunt doar de natura tehnica, posesorii de automobile se vad nevoiti sa aiba grija ca masina lor sa nu aiba parte de lovituri, in special pe dedesubt, acest lucru putand sa afecteze atat motorul, cat si baia de ulei sau alte piese auto. Pentru acei soferi care conduc un Kia Sportage este nevoie ca acesta sa cumpere un scut de motor marca Kia Sportage si astfel va diminua sansele ca masina sa sufere lovituri, cel mai probabil la motor.

Se stie ca scutul de motor Kia protejeaza autovehicului pe drumurile cu gropi de bolovani sau de alte obstacole de pe drum. Stim cu totii ca pe drumurile din Romania masina sufera destul de mult din punct de vedere al arcurilor sau al amortizoarelor. De asemenea, daca automobilul este lovit in partea de dedesupt, daunele pot fi si mai mari. Dar, folosind scutul protector, atat motorul, baia de ulei cat si cutia de viteze sunt mai protejate decat inainte.

Pentru cei care doresc sa achizitioneze aceasta piesa exista doua variante. Exista scuturi auto confectionate din plastic si scuturi de motor confectionate din tabla. Daca cel din plastic nu este atat de rezistent si poate pati imediat ceva, cel din otel are grosimea de cativa milimetri si este mult mai bun din acest punct de vedere. Scutul metalic ofera siguranta de care ai nevoie mai ales cand circuli in conditii nu tocmai bune. Mai mult, scutul din otel a suferit ramforsari suplimentare in partea de exterior si poate astfel sa evite vibratiile si rezonanta produsa in timpul mersului.
scut motor metalic kia sportage
Din punct de vedere al montajului, cei care achizitioneaza scutul nu ar trebui sa isi faca probleme. Protectiile metalice se monteaza destul de usor acasa sau, in cazul in care nu va pricepeti, puteti apela la un service autorizat, unde aveti siguranta ca lucrarea este realizata de un profesionist. In general un scut metalic pentru o masina tip Kia Sportage va costa aproximativ de 300 roni.

One Response to Ce sa stim despre scuturile metalice de motor marca Kia Sportage

  1. Orice model auto fie ca este Renault, Opel, Dacia sau BMW poate avea nevoie de un scut metalic pentru a proteja motorul masinii. Pentru ca vehiculul personal trebuie sa fie printre prioritatile tale e bine sa ii asiguri toate sansele sa ramana in stare buna de functionare cat mai mult timp posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *