La ce foloseste un piston Ktm

kit-piston-ktm-exc300-mxc300-08-16-husqvarna-wr300-09-13-te300-14-16-7194-7196mm-wossner_i_67961_0

Un piston Ktm este folositor pentru buna functionare a motocicletelor, chiar si a celor folosite pentru Enduro.

Un kit de piston are pretul cuprins intre 250 si 600 de lei

In functie de vechime, un piston Ktm costa intre 250 si 600 de lei, dar poate fi si mai ieftin, daca reusesti sa negociezi.

Un piston Ktm este util motociclistilor care au motoare pentru practicarea de Enduro, un sport plin de adrenalina. O piesa poate sa fie cumparata de la magazinele online, dar si de la targurile de masini. Pe internet pe una dintre paginile care se ocupa cu astfel de vanzari gasesti orice ai nevoie pentru motor si pentru masina

Plata o poti face online, prin intermediul cardului bancar, dar poti sa platesti si direct curierului, in momentul in care piesa ajunge la adresa de livrare.

Daca ai nevoie de un piston Ktm, trebuie sa stii ca exista mai multe modalitati de achizitionare pe care te poti baza. Astfel, o varianta buna de a achizitiona magazinele online, caci aici trebuie doar sa te uiti bine la produse, apoi sa faci comanda. Produsul va veni la adresa livrata in cateva zile, nu este un procedeu complicat.

Printre produsele de care mai poate avea nevoie un motociclist se numara nu numai pistonul, ci si cauciucurile, un spray de curatare lant si chiar produsele de intretinere si cosmetica pentru motoare. Fara ele motorul nu poate sa ajunga pe sosele, caci nu poate sa functioneze cum trebuie.

Exista multe tipuri de pistoane Ktm

Trebuie sa stii ca un asemenea piston poate sa fie fabricat de mai multi producatori, la nivel mondial.

Astfel, poate fi vorba desre un piston Polaris, unul Suzuki, unul Peugeot, unul Cagiva. Acestia sunt unii dintre cei mai buni producatori. In ceea ce priveste persoana care trebuie sa se ocupe de schimbul de pistoane, este important ca acesta sa fie facut la un service auto-moto, este cel mai bine asa.

Altfel, daca montajul nu este bine facut, este periculos pentru motor, caci se poate strica, pot aparea probleme. De asemenea, proprietarul unui motor trebuie sa mearga cu acesta sa ii faca si o revizie.

Summary
Author Rating
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Unimotors
Product Name
Kit piston - KTM EXC300 / MXC300 ('08-'16) / Husqvarna WR300 ('09-'13) / TE300 ('14-'16) (71,94-71,96mm) - Wossner
Price
ron 680
Product Availability
Available in Stock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *