Motocicletele de Enduro, dotate cu piston KTM

free ride

Enduro este unul dintre sporturile care produc adrenalina, un sport din ce in ce mai practicat si la noi in tara, mai ales ca avem multe zone in care se poate face Enduro, de la dealurile subcarpatice, pana la unele trasee din munti. Enduro este un sport nu pentru oricine, pentru ca necesita timp si bani din partea celui care il practica. Insa daca este facut cu pasiune, nimic din toate acestea parca nu mai conteaza!

Enduro este un sport de adrenalina, un sport care iti solicita nu numai muschii, ci si psihicul. Este un sport care te ajuta, de asemenea, sa te mentii int-o conditie fizica foarte buna.

O motocicleta pentru Enduro este diferita de o motocicleta obisnuita, are alte specificatii tehnice. Una dintre componentele importante ale acestui tip de motocicleta este pistonul KTM.

Un piston ktm se gaseste in diferite modele, pentru ca si motocicletele pentru Enduro au capacitati cilindrice diferite. Este ideal sa alegeti un piston fabricat de o companie de renume.

Pistonul ktm poate fi cumparat de pe internet

Un piston ktm poate fi gasit in magazinele online, pe internet. Ceea ce trebuie sa faci este sa cauti cu atentie, pe mai multe pagini, pana cand vei gasi cel mai bun piston, din toate punctele de vedere. Pentru ca trebuie sa fie ieftin, sa fie si nou, sa fie de calitate, adica original, sa nu fie aftermarket. Si tinand cont ca este o piesa de mare importanta, este bine sa ai rabdare si sa cauti cu atentie, ca sa cumperi pistonul Ktm potrivit.

Un kit de piston ktm cumparat de pe internet ori comandat de la reprezentanta contine mai multe piese, si anume: piston, segmenti, bolt si sigurante. Un piston are mai multe cote disponibile, trebuie sa acorzi atentie si acestui aspect atunci cand il cumperi. Este vorba despre cotele A (71,93mm), B (71,94mm), C (71,95mm).

Daca faci comanda pe internet, atunci cand completezi formularul de comanda trebuie sa tii cont de toti pasii specificati. Plata se poate face fie online, cu cardul bancar, fie in momentul in care ridici pistonul ktm, Unimotors.ro fiind un asemenea magazin de comert electronic care ofera spre vanzare o multitudine de piese si accesorii moto. In functie de marca si modelul pe care il detii, trebuie sa cumperi doar piesele compatibile!

Intrati si pe pagina oficiala:

https://www.unimotors.ro/Pistoane-2T-300cc_c_1075_1094_1142_1146_1151_1351.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *